Krönika, Upplevt

Film: Tills Frank skiljer oss åt

Vera (Liv Mjönes) ber förhastat en överlycklig Carl-Johan (Peter Magnusson) att gifta sig med henne. Foto: Karin Alfredsson

Det här ska vara en komedi om längtan att hitta den rätte och ett förhållande som varar.
Men det är en historia full av nästintill osannolikt fjantiga figurer som säger konstiga saker och uppträder lika fånigt.

Vera,(Liv Mjönes), som verkar ha betat av halva Stockholms manliga befolkning, längtar efter att bli kär i någon som också vill vara med henne. Hon är hemligt förälskad i sin arbetskamrat Frank (Erik Johnasson) men han vill pröva lyckan och lämnar landet med en flickvän. Livscoachen (Katrin Sundberg) förklarar att Vera måste sänka sina krav. Och då dyker Carl-Johan (Peter Magnusson) upp som på beställning. Han verkar ha allt inklusive en mamma from Hell, men det visar sig snart att han är den störste tönten så långt.
Tyvärr har då Vera bett honom gifta sig med henne och han är överlycklig. Då dyker förstås Frank upp igen. Nu som singel. Det blir knepiga situationer och en mängd lögner.

Är det roligt?
Inte ett skratt hördes i salongen.
Är det tankeväckande? Knappast.
Så varför ska man se den? Jag vet inte.

Regi: Leif Lindblom

Manus: Peter Magnusson

I rollerna: Liv Mjönes, Peter Magnusson, Erik Johansson, Emma Molin, Lisbeth Johansson, Allan Svensson och Katrin Sundberg med flera.

Premiär fredag 18 oktober

Trailer för filmen

Kommentera

Underhålls av Jenkler IT AB


Kontakta oss | Vi som gör Nyfikengrå
Ansvarig utgivare: Ingrid Lindgren