Fråga sjukgymnasten

Nu kan du fråga vår sjukgymnast!

Fråga Viveca är en ny avdelning där du kan ställa frågor om besvär som inte är akuta, men kanske kroniska eller så kallat färdigbehandlade.

Viveca Lithner Ask. Foto: Björn Larsson Ask

Det kan handla om antingen problem med rörelseapparaten, eller olika symptom som huvudvärk, illamående, yrsel eller sömnproblem.

Du är välkommen med din fråga om du har sökt hjälp för fysiska besvär och vill förstå mer av doktorns diagnos.

Eller bara vill veta mer om vad man kan göra för att förebygga besvär och kanske lindra, eller på annat sätt åtgärda besvär/symptom.

Viveca Lithner Ask är legitimerad sjukgymnast med inriktning på akupunktur och smärta. Hon har under 25 års tid gett cirka 66 000 individuella behandlingar i nära samarbete med specialläkare inom detta område.

– Jag är övertygad om att det ALLTID finns någon åtgärd att ta till, även om allt annat anses utprövat, säger hon. Ingenting är beständigt, inte ens de kroniska besvären. Man har inget att förlora på att försöka.

Vivecas devis: Det finns alltid något mer att göra för att lindra besvären. Att försöka är att inte acceptera. Om det inte finns bot kan det kanske finnas lindring som gör livet lättare och mer hanterbart.

En bonusvinst kan också vara minskat medicinintag och färre biverkningar.

Ställ dina frågor till [email protected]

 

 

Kommentera

Underhålls av Jenkler IT AB


Kontakta oss | Vi som gör Nyfikengrå
Ansvarig utgivare: Ingrid Lindgren