Krönika, Kultur, Livsstil, Tittat

Ny film – Hustlers

Lili Reinhart, Jennifer Lopez, Keke Palmer, and Constance Wu star in HUSTLERS

Hustlers bygger på den sanna historien om några strippdansare som lurade rika Wall Street-killar på pengar. Det är också en berättelse om kvinnlig vänskap och lojalitet. Kvinnorna gör allt för pengarna och där finns inte ett uns av romantik med några så kallade kunder eller andra män överhuvud taget.

Jennifer Lopez som spelar Ramona, drottningen på klubben dit Destiny (Constance Wu) kommer 2007 för att försörja sig och sin mormor. Jennifer Lopez gör ett grandiost dansnummer som närmast liknar akrobatik och balett. Destiny blir fascinerad och Ramona tar henne under sina vingar, eller rättare sagt pälskappa, och deras vänskap blir starkare och starkare. Ramona lär Destiny alla sina tricks. Pengarna börjar rulla in men snart slår recessionen till i USA och de rika karlarna slutar komma.

Tjejerna försörjer sig bäst de kan men när tiderna blir bättre återvänder de till strippklubben och börjar sitt spel igen. Nu räcker det inte med att få killarna att skriva checkar. En mix av ecstacy och ketamin gör dem glada och ger dem minnesluckor. Deras konton töms när de lämnar ifrån sig sina kort. Allt går som smort men inget varar för evigt. Till slut går tjejgänget på en mina och tömmer kontot för en stukad man som redan förlorat det mesta och inte tvekar att anmäla.

Hustlers är ett drama om makt och pengar där männen har biroller och bara existerar för att bli grundlurade. Jennifer Lopez är storartad som Ramona, vacker, karismatisk och en fantastisk dansare.


Från 11 år

Regi Jessica Pressler och Lorene Scafaria

Manus: Jessica Pressler

I rollerna: Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Lili Reinhardt, Keke Palmer med flera

Premiär fredag 4 oktober

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=46XaikZ0FSw

Kommentera

Underhålls av Jenkler IT AB


Kontakta oss | Vi som gör Nyfikengrå
Ansvarig utgivare: Ingrid Lindgren