Krönika

Nytt år och ny redaktör

Foto: sv.wikipedia.org.

  • Gott och festligt vid årsskiftet
  • När livet vände under en resa till Cypern
  • Han är en orglarnas Nurejev: – Att spela orgel är som att dansa
  • Pepparkakshusbakandet en explosion i jultradition
  • Nya ord för nya företeelser
  • Nobelkläder ger pengar till våldsutsatta kvinnor i Kongo
  • Färgsprakande och roligt för stora som små
  • Gula västarnas vrede har inte avtagit

Vad är detta? Jo, några av den senaste tidens rubriker på Nyfikengrå, nättidningen för 60-plussare som saknar sitt motstycke i mediebruset.

Tycker i alla fall vi som gör den. Här finns läsning, videointervjuer och bildjournalistik för alla som fyllt 60 och har sin nyfikenhet kvar (och ni andra under 60 som vi vet också följer oss). Allt skrivet och plåtat av duktiga och erfarna skribenter och fotografer – se några av namnen i vår julaftonshälsning här .

Om några dagar går vi in i ett nytt år. På Nyfikengrå tänker vi fortsätta göra vår tidning på nätet med oförminskad styrka. MEN – med en redaktionell nyhet:

Från 1 januari börjar Tom Engström hos oss som redaktör. Han har jobbat som vetenskapsreporter och är mångårig journalist på radio och teve. Sedan 80-talet driver han en lokal tevekanal i Uppsala. I sitt första nyhetsbrev som kommer nu på fredag berättar han mer om sig  själv och sin bakgrund.

Det här betyder att vi blir två redaktörer som hjälps åt att ratta Nyfikengrå och se till att fylla den med relevant, intressant och gärna aktuellt innehåll.

För egen del drar jag mig tillbaka en smula, min medverkan blir mest i kulisserna framöver. Allt för att vi ska åstadkomma en ännu bättre nättidning, med ännu fler 60-plussare som följer oss.

Det kan även du som redan är prenumerant och läser dessa rader bidra med. Se till att fler av dina vänner anmäler sig till nyhetsbrevet, se länken här nedan!

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR  och tack för att du vill vara med oss!

Foto: Susanna Rosén.

Ingrid Lindgren
Redaktör och ansvarig utgivare

Passa på, stöd Nyfiken Grå, läs här hur du kan hjälpa till

Vill du också prenumerera på vårt nyhetsbrev? Gör det här eller om du redan är prenumerant, skicka länken till en vän.

Kommentera

Underhålls av Jenkler IT AB


Kontakta oss | Vi som gör Nyfikengrå
Ansvarig utgivare: Ingrid Lindgren