Stöd Nyfiken Grå om du gillar oss!

NyfikenGF4

Vill du bli vår Nyfiken Grå-supporter?

För snart åtta år sedan föddes idén. Att göra en daglig tidning på nätet för aktiva och nyfikna 60-plussare. I juni 2011 publicerades den första artikeln, sedan har vi kört på, dag efter dag, med nyhetsartiklar, krönikor, intervjuer och bildreportage. Ni är många som upptäckt Nyfiken Grå, och som prenumererar på vårt vecksbrev. Men vi behöver din hjälp för att ta ett steg vidare.

Vilka är vi?
Vi som gör tidningen är ett gäng proffsiga pensionerade personer med gedigen journalistisk bakgrund som skriver och fotografer med ett mål för ögonen: att skapa en digital tidning för 60-plussare som är alert, lustfylld och aktuell.

Varför?
Vi tror på idén med en seniorernas egen digitala tidning.

Vad vill vi?
Det kostar pengar att hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen. Samtidigt vill vi gärna nå ut till ännu fler.

Vart vill vi?
Vi har en önskelista som innehåller bland annat utökat innehåll, tekniska förbättringar, en lätt navigerbar app, podradio och mycket mer. På sikt är ambitionen att Nyfiken Grå ska kunna stå på egna ben, och inte som hittills bygga på främst ideella insatser.

Vad kan just du göra?
Om du också tror på idén kan du bidra med en slant och bli en NyfikenGrå-supporter. Då hjälper du oss att göra seniorernas egen nättidning ännu bättre!

Välj själv hur mycket du vill betala, och hur ofta. Om du skänker 300 kr eller mer får du som tack en Nyfiken Grå-nål samt en fotoaffisch, 30×42 cm, med en av naturfotografen Gunilla Falks vackra bilder från Lappland.

Om du skänker ett mindre belopp får du Nyfiken Grå-nålen.

NGpin1

Vill du enbart köpa fotoaffischen kostar den 170 kr.

Pengarna sätter du in på betalningstjänsten Swish, numret dit är 1236916621.

OBS glöm inte att skriva din adress.

Ingrid Lindgren
Redaktör och ansvarig utgivare

Underhålls av Jenkler IT AB


Kontakta oss | Vi som gör Nyfikengrå
Ansvarig utgivare: Ingrid Lindgren