Livsstil, Tittat

Trivsamt återseende med Sune

Sune (Elis Gerdt) gör allt för att behålla sin fina relation till Sophie (Lily Wahlsteen).

Sune vs Sune

I de tidigare filmerna om Sune har familjen Andersson gett sig ut på resor. Det var Sune i Grekland – All Inclusive, Sune på bilsemester och Sune i fjällen. I Sune vs Sune utspelar sig historien på hemmaplan.

Sune (Elis Gerdt) ska börja fyran, men när han lite försenad kommer till sin första lektion sitter där redan en Sune (John Österlund). Och eftersom ”vår Sune” är andre Sune på plats och bägge har efternamn som börjar på A får Sune heta Sune 2.

Det visar sig dessutom att den nye Sune är en retfullt fantastisk sångare och skådespelare. Sunes flickvän Sophie (Lily Wahlsteen) verkar falla för den nya Sune och Sune 2 rör till det mer och mer när hans svartsjuka tar över.

Lillebror Håkan Bråkan, fantastiskt bra spelad av Baxter Renman, är nästan den mest sansade i familjen. Både pappa Rudolf (Fredrik Hallgren) och mamma Karin (Sissela Benn) snurrar till det var och en på sitt håll. Den nya Sunefilmen i en ny skådespelartappning är ett lagom trivsamt återseende.

Några fniss och leenden, men inte några gapskratt vid visningen för en äldre publik. Kanske barn uppskattar situationerna och skämten bättre.

Från 7 år.

Regi: Jon Holmberg

I rollerna: Fredrik Hallgren, Tea Stjärne, Elis Gerdt, Sissela Benn, Baxter Renman, John Österlund, Lily Wahlsteen, Shima Niavarani, William Spetz, John Österlund, Marie Robertson med flera.

Premiär fredag 30 november.

Titta på trailer här.

Kommentera

Underhålls av Jenkler IT AB


Kontakta oss | Vi som gör Nyfikengrå
Ansvarig utgivare: Ingrid Lindgren